PingPong.gif
Home

Voorjaarscompetitie 2011





Team 1 Team 2 Team 3 Team 4 Team 5



NTTB competitieboek algemeen VJ 2011 Invalverbod vj 2011 competitiebulletin Oost nr.1 19-1-2011


Teamindeling vj2011


Programma Voorjaarcompetitie 2011



Team 1 (2e klasse)

van links naar rechts op de foto:
John Nijhof
Stanislaw Wantoch-Rekowski
Ronald van Amersfoort
Rob van Sloten

Home





De Toekomst 410-77
Warnsveld 1 10-55
Gorssel 1 10-51
Wijk 16 2 10-51
De Brug 5 10-42
De Lieverdjes 1 10-24








Wijk 16 Zutphenselaan 18 Deventer 0570-624464
Warnsveld Sporthal De Kei Bussenweide 2 7231 NE Warnsveld 0575-521938
De Toekomst Jan Wissink hal Koedijk 64 7241 CL Lochem 0573-256877
De Brug Musschenbroekstraat 10 7316 JD Apeldoorn 055-5213131
Sportclub Gorssel 't Trefpunt Molenweg 53-55 7213 XA Gorssel 0575-493576
De Lieverdjes Kelvinstraat 1 7316 KC Apeldoorn 055-5789371

Persoonlijke resultaten - voorjaarscompetitie 2011 - afdelingscompetitie senioren - per 16-04-2011


15 april 2011 De Toekomst 4 - Wanrsveld 1 Uitslag 7 - 3



Warnsveld begon goed aan de wedstrijd tegen de kampioen uit Lochem. John Nijhof versloeg Jos Zonneveld in een spannende wedstrijd. Ronald van Amersfoort en Rob van Sloten verloren nipt hun beide eerste enkel partijen. John Nijhof en Rob van Sloten wonnen daarna in 5 sets de dubbel hetgeen een 2 - 2 tussenstand opleverde. Doordat John daarna ook zijn 2e partij van Jan Voelman wist te winnen kwam Warnsveld zelfs met 3 - 2 voor. Het kruit was toen echter verschoten, er werd geen enkele partij meer gewonnen.
Einduitslag 7 -3 voor de Toekomst.

4 April 2011 Wijk 16-2 - Warnsveld 1 Uitslag 3 - 7



Warnsveld behaalde een mooie 7 - 3 overwinning op Wijk 16. Ronald van Amersfoort was weer in goede doen en won al zijn partijen.
John Nijhof en Stanislaw Wantoch-Rekowski bleven niet ver achter en wonnen beiden 2 partijen. De dubbel ging jammerlijk verloren.
Door dit resultaat zijn de Warnveldse weer verzekerd van een plaats in de 2e klasse voor het komend seizoen.

28 Maart 2011 Warnsveld 1 - Gorssel 1 Uitslag 4 - 6



Warnsveld moest zijn meerder erkennen in Gorssel, waar Bennie Klein Teeselink de grote man was. Hij won al zijn partijen en was ook in de dubbel de beslissende factor. John Nijhof deed zijn plicht en won 2 partijen, hij won nu o.a. van Jos Lieftink maar verloor van Bennie Klein Teeselink. Ronald van Amersfoort kampt nu toch echt met een vormcrisis, van Bennie verliezen is geen schande maar ook Jos Lieftink was hem ditmaal de baas. Stanislaw Wantoch-Rekowski wist 1 partij te winnen. Warnsveld moet in de 2 resterende partijen toch nog wat puinten pakken omdat klasse behoud nog niet definitief is veiliggesteld.

21 Maart 2011 Warnsveld 1 - de Lieverdjes 1 Uitslag 8 - 2



Warnsveld had na vrijdagavond wat goed te maken tegen de Lieverdjes uit Apeldoorn. Ronald van Amersfoort opende de wedstrijd tegen de nummer 1 van de Lieverdjes, Gerard Kers. Voordat Ronald goed en wel in de gaten kreeg dat de wedstrijd was begonnen stond hij al op een onoverbrugbare achterstand, zodat de Lieverdjes een verrassende 1 - 0 voorsprong namen.
Rob van Sloten trok de stand weer gelijk door van Andre de Ruiter te winnen. John Nijhof wist daarna Eghbal Kholmij te verslaan in 3 sets.
De dubbel werd door Ronald van Amersfoort en Rob van Sloten gewonnen met goed tactisch spel waar de tegenstanders Kers en de Ruiter geen antwoord op konden vinden.
Rob van Sloten moest daarna in 5 sets zijn meerdere erkennen in Gerard Kers. De partij ging de gehele wedstrijd gelijk op maar in de 5e set bij een 8 - 8 stand verkrampte het spel van Rob enigszins waar Gerard dankbaar gebruik van maakte.
Ronald van Amersfoort herpakte zich en won enigszins op routine zijn overige 2 partijen. John Nijhof, de laatste weken toch wat uit vorm, liet tegen Gerard Kers zijn waarde aard weer zien. Na een spannende 1e set die hij net wist te winnen met 11- 9 kwamen zijn oorkrachten weer naar boven en hij gaf Gerard in de overige 2 sets geen enkele kans meer. Doordat Rob van Sloten ook zijn laatste partij won tegen Kholmij konden de Warnsvelders tevreden terug kijken op de wedstrijd. 8 punten werden meegenomen terwijl men van te voren ook met 7 tevreden zou zijn geweest.

De belevenissen van een invaller voor team 1



Vrijdag 18 maart 2011 speelde team 1 zijn reguliere wedstrijd tegen de De Brug. Omdat team 1 zijn team niet volledig op de been kon brengen was men de afgelopen weken een zoektocht begonnen om haar team te versterken. Na veel druk uitgeoefend te hebben op mij en tot vervelends toe mij een veer in de bekende.... stopte ging ik overstag. Alhoewel ik mijn spaarzame tijd vanzelfsprekend beter kon besteden was ik bereid het verenigingsbelang boven die van van mijn persoonlijk belang te stellen.

Naarmate de vrijdag dichterbij kwam merkte ik dat meespelen met team 1 toch wezenlijk anders is dan in team 2. Meer spanning, meer belang en bovenal meer media aandacht. Ik moet eerlijk bekennen dat dit invloed had op mijn gedrag en stemming. Mijn nachten waren onrustig. Waar ik normaliter wakker schrik van een fantasie met betrekking tot een mooie vrouw, speelde ik de wedstrijd nu talloze keren in het voren. Ik bleef maar woelen 's nachts en werd vervolgens wakker badend in het zweet. En dat is toch een ander soort opwinding dan mijn herkenbare hormonale opwindingen, maar dit geheel terzijde.

Vrijdagmiddag had ik voor de zekerheid vrij genomen want ik ging er vanuit dat team 1 zeer serieus zijn wedstrijd zou voorbereiden. Vanaf een uur of 16.00 ijsbeerde ik al door de woonkamer. Ik controleerde een tiental keren mijn tas of ik de juiste spullen ingepakt had. Bij de plaatselijke super haalde ik een specifiek op sporters gericht vitaminerijke maaltijdsalade met veel zetmelen en koolhydraten want dat doen kampioenen altijd, dus ik ook nu ik in team 1 mocht debuteren. Het was een soort opwinding vergelijkbaar met je eerste schooldag op 4 jarige leeftijd, of nog beter, het moment dat je trillend als een rietje als rijpe puber op het punt staat je eerste echte seksuele daad te verrichten ( in jargon heet dit ontmaagding). Maar alles ging anders!

Ik ging er vanuit dat ik ruim van te voren opgehaald zou worden omdat topsporters nu eenmaal waarde hechten aan een zorgvuldige voorbereiding. Vanaf 18.00 was ik er helemaal klaar voor. Ik stond gepakt en gezakt klaar. Maar het bleef stil, angstig stil. De tijd verstreek zonder een bericht van de 2 topsporters van team 1, te weten Ronald van Amersfoort en Rob van Sloten. Ik raakte in paniek, keek in mijn agenda na of ik de juiste datum had opgeschreven en het angstzweet brak mij uit. Mijn zo zorgvuldig opgebouwde voorbereiding viel in duigen. Uiteindelijk was het dik 19.30 alvorens de auto met onze 2 helden voor mijn deur stopte.

Ik stapte in, Ronald ver excuseerde zich omdat hij ietswat!!!! aan de late kant was en scheurde vervolgens weg. Aangezien het tegenwoordig wemelt van de verkeersdrempels kan ik u vertellen dat het geen pretje was om van Zutphen naar Apeldoorn te reizen. De afstand tussen het autodak van Ronald en mijn hoofdkruin bedroeg slechts enkele millimeters. Bij iedere lancering door Ronald van een verkeersdrempels werd mijn haar telkenmale gemillimeterd. Mijn huidige vriendin zei de volgende dag: "ben je alweer naar de kapper geweest"? Nee joh , zei ik, een verenigingsgenoot heeft mijn haar geëpileerd zoals vrouwen hun wenkbrauwen laten epileren. Niets aan het handje dus, maar het geeft te denken.

Dan de wedstrijd! De enorme ambiance blokkeerde mij nog meer dan ik verwacht had. Er heerste een sfeer van "toppers ontmoeten toppers" en ja, dan word je toch even raar aangekeken. Enkele zeiden van : was jij niet laatst hier toen je met je clubje in de 3e klasse speelde? Ja, dat was ik, zei ik verlegen en voelde mij ondanks mijn behoorlijke lichaamslengte heel klein worden. Je zag ze denken: "zullen we hem een paar punten voor geven of blazen we hem volledig van tafel"? Het laatste was het geval. Kansloos verloor ik alle partijen en grijnzend werd mij uit beleefdheid de hand gereikt. Van onze 2 helden behoefde ik niets te verwachten, want zij waren bovenal met zichzelf bezig. Logisch, want ook zij zijn de laatste weken onderhevig aan een vormcrisis. Het laatste waar je dan als vast team 1 lid energie in wilt steken is een hulpeloze invaller van support te voorzien (het maakt toch niet uit of je met 11-2 0f 11-4 verliest dus...).

Uiteindelijk werd het een 6-4 nederlaag waarvan akte. Waar ik een volledig arrangement had verwacht door in ieder geval het bar gedeelte professioneel in te vullen (bier, bitterballen met afsluitende massage door mooie vrouw) werd ik om 00.45 uit de auto gegooid en voor het fatsoen bedankt. Een illusie armer, een ervaring rijker. Thuis aangekomen pakte ik maar een biertje met een bijbehorende snack. Gelukkig was er een lieve vriendin die op mij inpraatte tot ca. 3 uur 's nachts dat ik vooral niet aan mijzelf moest twijfelen. Dat heeft mij geholpen het weekend goed door te komen. Daar kwam bij dat mijn favoriete voetbalclub NEC de dag erop probleemloos de Graafschap af serveerde Ik sta aan de vooravond van de week en zie het gelukkig weer helemaal zitten. Ik ga morgen weer lekker trainen en zelfvertrouwen tanken! Ik heb er zin in!

"De invaller"

18 Maart 2011. De Brug 5 - Warnsveld 1 Uitslag 6 - 4.



Warnsveld leed tegen De Brug uit Apeldoorn een gevoelige nederlaag.
Hoewel er goed werd begonnen, Rob van Sloten won zijn eerste partij in 3 sets van Peter ter Napel en Ronald van Amersfoort was te sterk voor Duco Verwey. Invaller Marcel Oudijk, een speler die wekelijks zijn goede vorm toont in de 3e klasse, moest ervaren dat de 2e klasse toch een treetje hoger is dan dat hij verwachte. Tegen Jochem Smitz kwam hij goed mee maar op de beslissende punten bleek Jochem toch wat slagvaardiger dan Marcel. Ronald en Rob speelden daarna de dubbel en wisten deze in de 5e sets met 11 - 8 te winnen.
De Warnsvelders kwamen daardoor met 3 -1 voor te staan. Voor de rest van de avond werd er op nog een winstpartij van Ronald van Amersfoort tegen Peter ten Napel niet meer gescoord.
De einduitslag was enigszins teleurstellend. Marcel Oudijk streed voor wat hij waard was en het team bedankt hem dan ook voor zijn invalbeurt.

7 Maart 2011. Warnsveld 1 - de Toekomst 4 Uitslag 2 - 8.



Warnsveld leed een gevoelige nederlaag tegen de Toekomst uit Lochem. De Toekomst liet zien dat zij terecht aanspraak maken op het kampioenschap.
Ronald van Amersfoort won nog wel van Frans Snijder maar verloor in 3 sets van Jos Zonneveld. Tegen Jan Voelman speelde Ronald een uitermate spannende 5-setter. Helaas moest hij in de laatste set alsnog zijn meerdere erkennen in Jan. Na vorige week ook al 2 verliespartijen kwamen deze 2 verliespartijen extra hard aan bij Ronald.
De klap was voor John Nijhof echter nog harder, hij verloor al zijn partijen. Tegen Jos Zonneveld en Frans Snijder Had hij nog wel kans maar verloor jammerlijk tweemaal in de 5e set.
Rob van Sloten had tegen Jan Voelman ook niets in te brengen maar tegen Frans Snijder liet hij zien wat hij in huis heeft. Frans werd door de befaamde backhand van Rob direct onder druk gezet en hij had daar geen antwoord op. Rob won de pratij met 3- 1 in sets. Tegen Jos Zonneveld kwam Rob te laat op dreef, de eerste 2 sets werden namelijk dik verloren maar in de 3e set kreeg Rob vat op het spel van Jos. Het was echter te laat om de partij alsnog te doen omslaan omdat Jos de 3e set nipt met 15 - 13 wist te winnen.
De dubbel werd door John en Ronald ook verloren waardoor er een einduitslag van 8 - 2 voor de Toekomst op het Scorebord kwam te staan.

28 februari 2011. Warnsveld 1 - Wijk16-2 Uitslag 5 - 5



Warnsveld had een zware avond tegen Wijk16 uit Deventer. John Nijhof was ziek maar liet niet verstek gaan. Na 2 verloren partijen kon hij zich nog 1 keer opladen en wist de partij tegen Jerry Verhaaf in winst om te zetten. Ook Ronald van Amersfoort had zijn avond niet. Hij kwam ook maar tot 1 positief resultaat. Samen wisten Ronald en John nog wel de dubbel te winnen. De verrassing van de avond was echter Stanislaw Wantoch-Rekowski. De duurste transfer uit de geschiedenis van Warnsveld betaalde zich nu uit. Stanislaw won op overtuigende wijze 2 partijen waardoor er alsnog een eindscore van 5 - 5 op het scorebord kwam te staan.

15 februari 2011: Gorssel 1 - Warnsveld 1 Uitslag 5 - 5



Zoals de uitslag al doet vermoeden waren beiden teams aan elkaar gewaagd. Ronald van Amersfoort van Warnsveld en Bennie Klien Teeselink van Gorssel stonden aan het begin van de avond nog op 100%.
Aan het eind van de avond hadden beiden echter een wedstrijd verloren. Bennie Klein Tesselink moest in een spannende 5e set zijn meerdere erkennen in de "killer" van Warnsveld; Jonh Nijhof. Bij een 8 - 8 stand maakte John het, via een fantastisch blok en een prachtige aanval, af.
John had toen zijn kruid verloren en moest na een overwinning tegen Paul Verholt zijn meerdere erkennen in het geslepen spel van Jos Lieftink.
Ronald van Amersfoort die goed begon tegen Jos Lieftink en Paul Verholt verspeelde uiteindelijk ook zijn 100% score door in een kansloze partij te verliezen van Bennie Klein Teeselink.
Rob van Sloten die door de tactische indeling eerst tegen de 2 toppers van Gorrsel moest aantreden maakte een wat nerveuze indruk. Rob kwam niet echt in zijn spel en had dan ook weinig kans tegen Bennie Klein Teeselink en Jos Lieftink.
Nadat Ronald van Amersfoort en John Nijhof een zeker lijkende overwinning in de dubbel lieten lopen, een 10 - 6 voorsprong werd in de 4e set verspeeld, kwam Gorssel met 5 - 4 voor te staan.
Op Rob van Sloten lag toen de druk om het weer gelijk te trekken.
Na een 1 - 1 tussenstand in sets gooide Rob de schroom van zijn spel en behaalde een mooie en verdiende overwinning waardoor de punten gelijk verdeeld werden tussen de teams.
De wedstrijd werd na afloop nog even geanalyseerd door beide teams onder het genot van een drankje.


7 februari 2011 Lieverdjes 1 - Warnsveld 1 Uitslag 1 - 9



Ronald van Amersfoort was superieur maandagavond: alle tegenstanders waren kansloos John Nijhof was niet bij de les maar wist toch met 3-2 te winnen van Gerard Kers. Tegen Andre deRuiter moest John een 2-0 achterstand goed maken dat lukte zoals gewoonlijk weer met veel bravour; laatste set 2-11. Stanislaw Wantoch-Rekowski speelde redelijk hij won twee partijen al met al een mooie overwinnig we hebben Rob ook niet gemist voor de sfeer die was geweldig zonder praatjesmaker Rob


31 januari 2011. Warnsveld 1 - De Brug 5 Uitslag 8 - 2


De eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie werd een ruime overwinning voor Warnsveld, dat aantrad met Ronald van Amersfoort, John Nijhof en Rob van Sloten. John Nijhof die bij het zien van de tegenstanders nogal onder de indruk was en vreesde voor een zware avond, speelde zijn eerste partij wat voorzichtig. Halverwege de partij kwam hij echter los en gaf de tegenstander uit Apeldoorn geen kans. Zijn tweede partij en de dubbel leverden ook winst op maar in zijn laatste partij was John opgebrand, in 3 sets werd kansloos verloren.
Ronald van Amersfoort behoefde zich niet uitermate in te spannen en dat was te zien ook. Wat ongeinterreseerd stond hij achter de tafel en sloeg op de beslissende momenten toe. Hij haalde danook een 100 % score.
Rob van Sloten speelde in zijn eerste partij erg wisselvallig, hetgeen uiteindelijke een 5e set opleverde. Met al zijn ervaring sloeg Rob bij een 10 - 10 stand toe door onmiddellijk de aanval te kiezen en zo wist hij de partij met 12 - 10 naar zich toe te trekken.
In zijn tweede partij kwam Rob met 2 - 0 voor in sets maar toen kwam de wisselvalligheid weer naar boven en deze partij wist hij uiteindelijk in de 5e set niet meer in winst om te zetten. In zijn laatste partij was Rob weer bij de les en liet zijn tegenstander geen enkele kans, 3 - 0 in sets waarvan de laatste zelfs met 11 - 1.
Een mooi begin van de competitie voor Warnsveld.

Team 2 (3e klasse)

van links naar rechts op de foto:
Dinand Brocker
Marcel Oudijk
John Scholing
Fons Evers (ontbreekt op foto)
Rob Former (ontbreek op foto)

Home

3e klasse - Poule A
--------------------
DTTC 1 10-77
MTC 1 10-61
De Brug 9 10-45
Wijk 16 5 10-41
Warnsveld 2 10-41
Trias 8 10-35








Wijk 16 Zutphenselaan 18 Deventer 0570-624464
Warnsveld Sporthal De Kei Bussenweide 2 7231 NE Warnsveld 0575-521938
D.T.T.C. Sportcomplex Bredenhorst Deventer 0570-643470
De Brug Musschenbroekstraat 10 7316 JD Apeldoorn 055-5213131
MTC Sporthal “De Haverkamp” Stationsstraat 30 Markelo 0547-363423
Trias Triaspant Sportpark 't Holthuis 7391 TN Twello 0571-272788



Persoonlijke resultaten - voorjaarscompetitie 2011 - afdelingscompetitie senioren - per 16-04-2011


4 april 2011 Warnsveld 2 - de Brug 9 Uitslag 4 - 6



Moeizame avond team 2 met 4-6 verlies met excellerende John Scholing!
Warnsveld 2 worstelt zich naar het eind van de competitie. Gezien de uitslagen in de afgelopen weken kruipt de sterke poule A naar elkaar toe. De kampioen is bekend (DTTC), maar er strijden nog 4 teams om de degradatieplaats.
Team 2 stond binnen een mum van tijd met 1-4 achter. Dinand wist geen potten te breken in de 1e partij. John echter speelde waarschijnlijk zijn beste en tegelijkertijd ook de mooiste partij van de avond en competitie. Tegen de sterke de Brug speler was het niveau zo hoog dat er zelfs sprake was van stilte in de zaal. De recreanten en niet competitie spelende leden stonden aan de grond genageld om het schouwspel mee te maken. Helaas een uiterst minimale nederlaag was het vervolg met 2-3.
Maar John, chapeau! Marcel wist gelukkig op routine maar zonder goed te spelen het eerste punt binnen te halen.
De dubbel bleek met John en Dinand niet goed uit te pakken en verloren kansloos met als gevolg een 1-4 achterstand. Marcel had zijn kruit reeds verschoten, speelde zeer behoorlijk maar leverde geen punten op. John trok de lijn na zijn fantastische openingspartij door. Met 2 belangrijke winstpartijen wist John punten te pakken. Gelukkig sloot Dinand de avond af met een weliswaar niet mooi, maar wel belangrijke punt.
Gezien het forse verlies van Trias tegen de Wijk heeft team 2 toch lucht verkregen. Met de laatste wedstrijd in het verschiet is het verschil 7 punten op de ranglijst. Dat lijkt voldoende, maar zoals altijd wordt de huid pas verkocht als de beer is geschoten. Maandagavond speelt team 2 de uitwedstrijd tegen nummer 2 MTC. Succes!


28 maart: Warnsveld 2 - DTTC 1 uitslag 2-8


25 maart: De Wijk 16 - Warnsveld 2 uitslag 9-1


Team 2 zakt ver terug!

Team 2 pakte in twee wedstrijden kort op elkaar slechts 3 punten totaal . Hiermede brengen zij zichzelf in de problemen omdat de strijd omtrent degradatie weer helemaal open ligt. Alhoewel team 2 derde in de poule staat is het verschil met de laatste plaats slechts 6 punten. Over de wedstrijden kunnen wij kort zijn. Tegen weliswaar sterke tegenstanders wist team2 niet boven zichzelf uit te stijgen. Daar zij in het eerste gedeelte van competitie enthousiast en gedreven haar punten pakte lijkt nu vooral gelatenheid zich meester van dit team te maken. Anderzijds heeft dit team een rotsvast vertrouwen in zichzelf dat zij uiteindelijk altijd aan de veilige kant van de score blijven. In die zin lijken zij op het Nederlands voetbalelftal: overtuigd van zichzelf, nonchalant met tikkeltje hooghartigheid, maar uiteindelijk altijd bij de les. Aanstaande maandag speekt team 2 het belangrijke duel tegen de Brug, nummer 4 op de ranglijst. Daarin zullen de laatste belangrijke punten gepakt moeten worden voor lijfsbehoud!

14 maart Warnsveld 2 - TRIAS 8


Team 2 toont veerkracht, 5-5 gelijkspel!
Team 2 heeft de wedstrijd tegen Trias 8 met 5-5 gelijk gespeeld. Daar zag het lange tijd niet naar uit. Na de dubbel prijkte er een 1-4 achterstand op het scorebord. Met vereende krachten werd een moeizaam gelijkspel uit het vuur gesleept.
Marcel opende zwak. Hij speelde weliswaar tegen een sterke tegenstander maar was kansloos (3-0). John speelde de 2e wedstrijd. Met liefst 11-1 won John de 1e set. Waar iedereen een 'walk-over 'verwachtte pakte het allemaal anders uit. In de 5e set dolf John toch nog het onderspit (12-14). Gelukkig wist onze 'kopman' Dinand de 3e partij gedecideerd naar zich toe te trekken (3-1).
De dubbel echter werd weer kansloos verloren door Dinand en Marcel (3-0) en John verloor ook met 3-0 van de sterke Trias speler. Tussenstand 1-4!
Maar team 2 toonde weer eens haar befaamde veerkracht! Marcel herstelde zich (zoals we gewend zijn) door zijn 2 overige partijen te winnen (3-2 en 3-0). John speelde zijn frustraties op de enig juiste manier van zich af door met 3-1 te winnen. Dinand wist 1 partij te winnen en verloor na een zeer spannende partij van de sterke Trias speler. Eindstand 5-5!


7 maart Warnsveld 2 - MTC 1. Uitslag 3 - 7



Nederlaag team 2 tegen sterk Markelo

Na een aantal zeer goed resultaten is team 2 er niet in geslaagd voor een stunt te zorgen tegen MTC 1. Enerzijds was dat gelegen in het feit dat het een sterke tegenstander was, anderzijds omdat team 2 geen moment de indruk wekte boven zichzelf uit te stijgen. John opende het bal een was na 10 minuten klaar omdat hij maar geen grip kreeg op de service van de tegenstander en afgetekend verloor. Marcel leek sterk te openen maar de cijfers spraken overduidelijk in het nadeel van Marcel (5-11,7-11, 7-11). Dinand wist eenvoudig af te rekenen met de 3e man van MTC waardoor een 1-2 tussenstand bereikt werd.
De dubbel werd kansloos verloren na een hoopvol begin. Marcel en John namen genoegen met een nederlaag. Dinand leek op weg kopman te worden na een paar sterke optredens maar kon het niet bolwerken tegen MTC. Marcel en John wonnen verdienstelijk beiden van de 3e man waardoor een eindstand van 3-7 werd bereikt. Maandag wacht Trias. Indien team 2 deze wedstrijd winnend weet af te sluiten ziet het er goed voor hen uit en is mogelijk de 3e plaats haalbaar in deze loodzware poule!

4 maart 2011: de Brug 9 - Warnsveld 2 uitslag 3 - 7



Team 2 boekt opnieuw knappe zege!

Team 2 heeft vrijdag jl. een knappe 3-7 overwinning behaald op haar naaste concurrent voor de 3e plaats. Na een stroef begin (verliespartijen John en Dinand, winst Marcel) wisten John en Dinand zeer gedecideerd hun dubbelpartij naar zich toe te trekken en daarmede de tussenstand van 2-2 op de borden te plaatsen.
Na de dubbel leek het erop dat er weinig verschil bestond tussen de Brug en Warnsveld.
Marcel verprutste volledig onnodig zijn partij, daar waar John en Dinand zich van hun beste kant lieten zien.
John beet zich vast in zijn tegenstander en verraste zijn tegenstander keer op keer met zijn toverballen. Dinand herpakte zich na een 0-2 achterstand door alsnog met 3-2 het punt binnen te slepen.
Tussenstand 3-4 in het voordeel van Warnsveld.
De laatste 3 partijen werden allen gewonnen.
Marcel rekende keihard af met zijn tegenstander (3-0), John was op stoom en liet ook zijn tegenstander volkomen kansloos (3-1) waardoor er een luxe positie van 6-3 voorsprong ontstond.
Als laatste speelde Dinand zijn partij. Hij leek kansloos door met 0-2 in sets achter te staan. Dinand knokte zich heroïsch terug in de 2 volgende sets.
In de 5e set leek alles toch voor niets te zijn middels een 7-1 achterstand. Daar waar Dinand in het verleden de concentratie niet kon terug pakken, vocht Dinand zich volledig terug. Via 8 - 8! Pakte hij met 11-9 de set en match.
Team 2 staat inmiddels steeds vaster op de 3e plaats. Aanstaande maandag wacht de medekoploper MTC. Mogelijk zit er een kleine verrassing in.

MAANDAG 7 FEBRUARI WARNSVELD 2- DE WIJK 16 5 UITSLAG 6-4



OPNIEUW OVERWINNING TEAM 2!

Team 2 behaalde een keurige regelmatige overwinning op het team van de wijk 16. Door 2 overwinningen te boeken heeft dit team een buffers opgebouwd teneinde de zware wedstrijden tegen DTTC en MTC met vertrouwen tegemoet te zien.
Dinand opende sterk door met 3-0 te winnen tegen een onrustige tegenstander. Koel en zakelijk kwam Dinand geen enkel moment in de problemen. Bovendien lijkt Dinand meer geconcentreerd dan in het verleden wat hem naar wij hopen geen windeieren legt. Marcel speelde hierna tegen de kopman van de Wijk. Alhoewel sterk gestart bleef het spel flets en verloor Marcel met 3-1. John Scholing herpakte zich prima na en matig begin en won de 3e wedstrijd met 3-1.
TUSSENSTAND 2-1! De dubbel werd een prooi voor de Wijk waarbij Dinand en John in de 5e set toch redelijk kansloos met 3-11 het onderspit dolven. TUSSENSTAND 2-2!
Na de dubbel herpakte Marcel zich sterk. Na een 0-1 achterstand neutraliseerde hij het spel van zijn tegenstander en liep uiteindelijk soepel naar 3-1, gevolgd door Dinand die eenvoudig met 3-1 het 4e wedstrijdpunt binnen sleepte. De spanning werd direct door de Wijk teruggebracht waarbij de kopman van de Wijk John aftroefde. TUSSENSTAND 4-3!
Marcel en John speelde soeverein hun laatste partij waardoor de winst werd veilig gesteld. De hoop was op Dinand gevestigd om het 7e punt te bemachtigen. Helaas, alhoewel er zeker winstkansen waren verloor ook Dinand van de sterke de Wijkspeler. Al met al 6 keurige punten.
Team ligt op koers. EINDUITSLAG 6-4

DINSDAG 1 FEBRUARI 2011 TRIAS 8 - WARNSVELD 2


MOOIE START TEAM 2, 6-4 WINST!

Team 2 is de competitie verdienstelijk begonnen door de uitwedstrijd tegen Trias met 6-4 te winnen. De voortekenen waren niet gunstig, ingedeeld in poule A met zeer sterke tegenstanders. Maar omdat team 2 ook over een sterk team beschikt mag ik nu reeds gesproken worden van de "poule des doods"!
Marcel opende als kopman het bal en deed dit feilloos door de eerste pot afgetekend met 3-0 te winnen. Verbijstering alom bij Trias waar men de start zich anders had voorgesteld. John Scholing opende vervolgens minstens zo sterk door met 3-1 te winnen van een pittige tegenstander. Een niet fitte Dinand speelde vervolgens beheerst de wedstrijd door ook met 3-1 aan het langste eind te trekken. TUSSENSSTAND 0-3!
De dubbel werd een heroïsch gevecht. Na 2-0 achterstand in sets en 6-2 achterstand in de 3e set wisten Marcel en John het tij te keren door zich terug te knokken naar 2-2. De 5e en beslissende set leek maar geen einde te krijgen. Uiteindelijk trok Warnsveld te partij naar zich toe met 16-18!! TUSSENSTAND 0-4!
De weelde was blijkbaar teveel want Marcel, John en Dinand verloren hun partij allen met 3-1, de spanning in de match was helemaal terug en Trias rook haar kans!TUSSENSTAND 3-4!
Dinand won afgetekend met 3-0 de partij, Marcel vocht zich moeizaam terug, via 2-2 naar winst van 11-2 in de 5e set. Helaas kon John de laatste partij niet naar zich toe trekken waardoor de EINDUITSLAG 4-6 in het voordeel van Warnsveld op de borden prijkte. Een mooi begin qua uitslag, het spel kan nog beter, maar het vertrouwen is er!!

Team 3 (4e klasse)
van links naar rechts op de foto:
Joop van Laarhoven
Christiaan ter Strake
Frans Schoenakers
Bert Arends

Home






4e klasse - Poule L
--------------------
ETTV 4 10-67
Trias 9 10-64
Warnsveld 3 10-62
De Toekomst 9 10-60
Gelvandria 6 10-34
Ugchelen 1 10-13









De Toekomst Jan Wissink hal Koedijk 64 7241 CL Lochem 0573-256877
Warnsveld Sporthal De Kei Bussenweide 2 7231 NE Warnsveld 0575-521938
Ugchelen Mangaanstraat 2 7334CA Apeldoorn 06-38007445
ETTV Händelstraat 49 6961 AB Eerbeek 0313-653621
Gelvandria Kraanvogelhof 51 7331 VP Apeldoorn 055-5338057
Trias Triaspant Sportpark 't Holthuis 7391 TN Twello 0571-272788


Persoonlijke resultaten - voorjaarscompetitie 2011 - afdelingscompetitie senioren - per 16-04-2011


11 april 2011 Trias 9 - Warnsveld 3 Uitslag 9 - 1



Vol goede moed en met een bescheiden hoop gaan we, Bert, Christiaan en Frans, naar Trias. We moeten met 9 -1 winnen willen we zeker kampioen worden. Frans begint en verliest, Bert verliest, Christiaan verliest in de 5e set van hun sterkste tegenstander.
Het dubbel winnen we. Toch nog hoop. De rest gaat echter duidelijk verloren. We verliezen met 9 -1. We hadden met die cijfers moeten winnen. Alleen als ETTV met 8 - 2 verliest worden we nog kampioen. ETTV wint echter met 8 - 2. ETTV is terecht kampioen. ETTV belt verschillende keren voor de uitslag van onze wedstrijd. Trias geeft geen duidelijke informatie. De onzekerheid bij ETTV wordt niet weggenomen.
Het einde van een spannende competitie. Mede door goede invallers draaiden we mee in de top. Vol goede moed gaan we het volgende seizoen door in de 4e klas.

5 april 2011 Ugchelen 1 - Warnsveld 3 Uitslag 0 - 10



De wedstrijd tegen de degradant. Het was een spannende wedstrijd. We mochten in onze strijd om het kampioenschap geen punten laten liggen. We winnen met 10 - 0. We wisten enkele vijfsetters maar nipt te winnen.
We staan nu 2 punten voor op ETTV. ETTV moet maandag, in hun sterkste opstelling?, tegen de degradant. Wij moeten gaan naar Trias (daar werd het vorige keer 5 - 5). Bij een overwinning van ons op Trias met 9 -1 zijn we zeker kampioen.
We gaan ervoor. Spannend!!!!!!

28 maart 2011 Warnsveld 3 - Gelvandria 6 Uitslag 9 - 1



We willen mee blijven strijden om het kampioenschap. Jammer dat we het dubbel, in vijf sets weliswaar maar toch, verloren.
Hoewel de uitslag anders doet vermoeden was geen gemakkelijke wedstrijd. We moesten echt aan de bak om zoveel mogelijk punten te halen. En hoe geconcentreerd we waren blijkt uit het feit dat we drie partijen in vijf sets speelden. En dat wij die partijen met het kleinst mogelijke verschil wonnen. Het team bestond deze keer uit: Bert, Frans en Joop. Onze Christiaan zat met twee andere dames in Barcelona. Om z'n Spaans te oefenen!!!!
De uitslagen van deze week zijn nu bekend. Onze achterstand op ETTV is nog twee punten. Op Trias staan we nu vier punten voor. Het blijft spannend. Gezien het verdere programma lijkt de tweede plek voor ons zeker. En de eerste plek is nog niet uitgesloten. We gaan door met de strijd voor de eerste plek.


21 maart 2011 Warnsveld 3 - ETTV 4 Uitslag 4 - 6



Onze eerste nederlaag is een feit. Joop had al een voorgevoel. Het team van ETTV bestaat uit een heer en twee jongere dames. En wanneer die twee Eerbeekse dames hun dag hebben zijn ze moeilijk te verslaan. Joop kwam daar als eerste achter. Hij verloor van een van de Eerbeekse dames en verloor daarmee zijn ongeslagen status. Christiaan en Bert wonnen een partij. Het dubbel ging verloren.
Joop won in een spannende partij van de andere Eerbeekse dame. Hiermee werd het verlies nog dragelijk. Onze hoop op het kampioenschap is nog niet vervlogen. We hebben 3 punten achterstand op de twee koplopers ETTV en Trias. Onze laatste wedstrijd is tegen Trias. En wanneer we die met voldoende verschil winnen en wanneer ETTV vier punten meer laat liggen dan wij.


18 maart 2011. LTTC De Toekomst 9 Warnsveld 3 Uitslag 5 - 5



Bert is weer present en speelt vanavond zijn eerste competitiewedstrijd. De vorige keer wonnen we, met invaller Gerwin, met 7 - 3.
Nu zijn we compleet. Dus vol vertrouwen gaan we, Bert, Christiaan en Frans, naar Lochem. Het was zo lang geleden dat we daar waren dat we in Lochem de verkeerde afslag namen en een rondje in een woonwijk reden.
We begonnen sterk. Frans en Bert wonnen hun eerste potje. Christiaan was toen aan de beurt en verloor van Richard, een nieuwe Toekomstspeler die nog ongeslagen was. Het dubbel, met bij de Toekomst de 100% staande Richard, ging verloren.
Christiaan won beide volgende potjes. Frans maakte geen punten meer. Bert verloor in 5 sets, met in de 5set de stand 14-12, van Richard. ! Bert won de laatste partij. En dat maakte de eindstand 5 -5. Wij waren daar tevreden mee. Hoewel, als Frans had gewonnen en Bert wat meer geluk had gehad. Bert was niet ontevreden over zijn eerste competitieoptreden. Richard en ook wij vonden het jammer dat onze 100%speler Joop niet mee kon doen.
Ze komen elkaar in de competitie niet meer tegen. In de top van onze poule blijft het spannend. We staan niet meer eerste. De verschillen zijn echter klein. De uitslagen tegen de degradatiekandidaat vertroebelen de stand. We gaan voor de top.

7 Maart 2011. Warnsveld 3 - TRIAS 9 Uitslag 5 - 5



Na de 10-0 zege van vorige week tegen Uchelen hebben we de bovenste plaats veroverd. Om die plaats vast te houden moeten we eigenlijk winnen van Trias onze tegenstander van vanavond, die op dit moment twee punten minder heeft.
Zoals verwacht werd het een spannende en gelijkwaardige wedstrijd. Gelukkig bij Warnsveld is Joop in zeer goede doen, en kon hij ook vanavond zijn ongeslagen status vasthouden.
Christiaan viel helaas iets tegen en won slechts een partij. Maar helaas had Frans vanavond een off day en verloor alles.
Het dubbelspel ging naar Christiaan en Joop voor Warnsveld dat een belangrijk punt opleverde, zodat er op het eind van de avond een 5-5 eind uitslag op het scorebord prijkt.

28 februari 2011 Warnsveld 3 – Ugchelen 1: 10 - 0

Voor het eerst, in de vierde wedstrijd van ons team, moesten we zonder briljante invallers spelen. Als dat maar goed zou gaan. Gelukkig had de tegenstander de moed al opgegeven, onderaan bungelend met erg weinig punten. Ze waren echter niet zo slecht als de stand aangaf. En ook waren ze een sympathiek team. Maar goed, we kwamen vlot op gang, ondanks wat blessures, en onwennigheid wonnen Joop, Frans en zelfs Christiaan hun enkelspelen, al dan niet met enige moeite. De dubbel van Joop en Christiaan verliep ook OK. Ugchelen ging met 5 gewonnen games verspreid over 3 partijen weer naar huis. Helaas voor hen weer zonder punten. Als we nu maar geen kampioen worden!!

17 Februari 2011 Gelvandria 6 - Warnsveld 3 Uitslag 4 - 6



Ook vandaag konden we helaas door omstandigheden weer geen volledig team opstellen. Vandaar dat we weer op zoek moesten naar een invaller. Gelukkig lukte dit. Jorden wilde graag zijn verbeterde kwaliteiten eens testen in een serieuze 4e klas wedstrijd. Nou en dat lukte!!!
De allereerste partij was al meteen cruciaal: twee invallers tegen elkaar. Jorden was net iets gemotiveerder en ging met de overwinning aan de haal. Dat zette de toon. Frans won soepel en simpel de volgende partij: 0-2. Toen kwam Christiaan na een blessure en winterpauze van 3 maanden voor het eerst weer aan de bal. Henkie bleek te sterk, geen ritme en toch wel wat pijntjes nog in t schoudertje, maar vooral terecht verloren. De dubbel Jorden-Christiaan probeerde het wel maar helaas: tussenstand 2-2.
Maar toen toch maar de laatste krachten aangeboord. Frans en Christiaan wonnen. Vervolgens won, tot ieders verbazing, misschien wel het meest zijn tegenstander, en het minst Jorden zelf, uitermate professioneel in 5 sets van de sterkste, inmiddels gekke Henkie!!! Tussenstand:2-5!!! De overwinning lag binnen handbereik.
De opslag van Frans kende echter geen geheimen voor de inmiddels, van de schok herstelde Henkie. En Christiaan kreeg een inmiddels zwaar gemotiveerde invaller tegenover zich en zo lag alles in handen van Jorden. 5-5 of 4-6 thats the question? Wie schetst ieders verbazing en vooral onze vreugde dat Jorden zich inmiddels onoverwinnelijk voelde en dat ook bleek te zijn. Christiaan 1, Frans 2 en Jorden 3 punten!!!!Schitterend!!!!4-6!!!
Nou Jorden als je nog eens wilt invallen, graag!


7 Februari 2011. E.T.T.V 4 - Warnsveld 3 Uitslag 5 - 5



Ook in onze tweede competitie wedstrijd moesten we met een invaller aantreden. Bert kon door omstandigheden niet mee doen, maar gelukkig was Gerwin weer bereid in te vallen. In eerbeek troffen we een gelijk waardige tegenstander aan, waar de zusjes Boerkamp goed op dreef waren. Gelukkig was bij warnsveld Joop ook in goede doen. Hij won al zijn partijen (wel met moeite) en Gerwin en Frans wonnen elk een partij. Helaas ging het dubbel in vijf spannende sets naar Eerbeek, zodat er 5-5 op het wedstrijd formulier staat. Al met al weer een gezellige en spannende avond

Groetjes van team 3 Joop v. Laarhoven

31 januari 2011. Warnsveld 3 - de Toekomst 9 Uitslag 7 - 3



Onze eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie moesten we beginnen met een invaller, omdat Bert en Christiaan niet konden. Maar met Gerwin hadden we een goede invaller.
Met onze tegenstander de Toekomst oude bekenden van Joop stond ons een gezellige avond te wachten.
Frans en Joop speelden weer van ouds, en wonnen al hun partijen.
Onze invaller Gerwin kon lekker vrij spelen en zijn eerste partij in winst omzetten, daarna ging het iets minder maar hij heeft lekker gespeeld.
Gerwin bedankt voor het invallen en zeker ook voor het punt.
Tussen door hebben we ook nog gedubbeld maar die ging helaas verloren (joop en gerwin) Al met al een leuke competitie start
uitslag 7-3

Groetjes Team 3 Frans Bert Christiaan Joop.

Team 4 (6e klasse)
van links naar rechts op de foto:
Ronald Bergman
Jorden Leuverman
Arie Bosman
Richard Lammers (Ontbreekt op foto)

Home


5e klasse - Poule L
--------------------
De Veluwe 10 10-72
ETTV 6 10-54
Shot '78 6 10-51
Gorssel 3 10-50
Warnsveld 4 10-38
Swift (D) 13 10-35







Warnsveld Sporthal De Kei Bussenweide 2 7231 NE Warnsveld 0575-521938
Shot '78 F. van Wevelinghovenstraat 40 Deventer 0570-633159
De Veluwe Buys Ballotstraat 80 Apeldoorn 055-5212321
Swift (D) Bekkumerstraat 11 Deventer 0570-631888
Sportclub Gorssel 't Trefpunt Molenweg 53-55 7213 XA Gorssel 0575-493576
ETTV Händelstraat 49 6961 AB Eerbeek 0313-653621


Persoonlijke resultaten - voorjaarscompetitie 2011 - afdelingscompetitie senioren - per 16-04-2011



31 januari 2011. Warnsveld 4 - Gorssel 3 Uitslag 4 - 6

Zo na al het bekergeweld moesten we dus echt aan de bak tegen Gorssel 3. Toen we de zaal inliepen zagen we de jongens inspelen en hadden een gevoel dat er iets te halen viel vanavond. Jorden mocht de spits afbijten en won na een mooi gevecht met 3-2. Klasse! Nu was Arie aan de beurt en zijn 1e set ging als vanouds maar in de 2e set liet hij de set uit zijn handen glippen..en de 3e ook Pas bij de 4e set kwam er iets terug van de gretige Arie maar het was al te laat.Deze oude man stond te spelen alsof hij er geen zin in had en liep dan ook weer onsportief te doen na zijn verlies Foei Arie zo kennen we je niet. Nu was Richard aan de beurt en ook hij viel ten prooi aan de gretige jongen van Gorssel.Ondanks een goed spel van Richard kwam hij toch de Finesse te kort. De dubbel was Arie Richard wat wel redelijk ging maar toch verloren werdt door onodige fouten van beide spelers. De avond was Voor Arie en Richard minder leuk maar Jorden Liet zien dat hij van een talent naar een waardevolle speler is gegroeit.
Richard geeft nog alles in zijn laatste partij en speelt best goed maar moet toch kleur bekennen uiteindelijk. Nu kijken wat Arie doet in zijn laatste partij...Maar wat is dit? Arie gooit al zijn energie en wint deze dan ook..Nu kan het ineens wel? Oke De avond was in ons nadeel maar het is een leerweg in de goede richting..Zowel Arie en Richard komen er wel als ze maar rustig blijven en soms de eerste stap durven te zetten. De avond wordt afgesloten met 4-6 tegen Gorssel 3 met een uitstekende Jorden. op naar de volgende uitdaging.....

Team 5 (6e klasse)
van links naar rechts op de foto:
Diet te Laak-Niehot
Agnieszka Gonerska
Sylwia van Amersfoort
Gerwin Stok (Ontbreek op foto)

Home


6e klasse - Poule B
--------------------
Trias 13 10-78
De Toekomst 14 10-63
Gorssel 5 10-57
Warnsveld 5 10-56
MTC 5 10-26
Futura 5 10-20









De Toekomst Jan Wissink hal Koedijk 64 7241 CL Lochem 0573-256877
Warnsveld Sporthal De Kei Bussenweide 2 7231 NE Warnsveld 0575-521938
MTC Sporthal “De Haverkamp” Stationsstraat 30 Markelo 0547-363423
Sportclub Gorssel 't Trefpunt Molenweg 53-55 7213 XA Gorssel 0575-493576
Futura Molleruslaan 42 Apeldoorn 055-5776689
Trias Triaspant Sportpark 't Holthuis 7391 TN Twello 0571-272788


Persoonlijke resultaten - voorjaarscompetitie 2011 - afdelingscompetitie senioren - per 16-04-2011